Anlita oss när det gäller billackering!

Kopperöds Bilplåtslageri & Lackering AB startades 1967 av Sven Andersson. Sven Andersson var född på Lilla Anrås i Fjällbacka och efter skolåren på Vik sökte han sig till Skövde praktikerskola och arbetade sedan på Josefssons Bilverkstad i Tanum. Efter militärtjänsten som bussförare vid F9 i Göteborg arbetade han extra vid Uddevalla Omnibuss. I elva år var han anställd hos Stanley Brandt i Uddevalla men 1967 satsade han vidare och startade Kopperöds Bilplåtslageri & Lackering AB, ett 46 årigt företag med lång erfarenhet och kunskap i bagaget. Företaget drivs numera av sönerna Håkan och Jonas tillsammans med kunnig och lojal personal.

Vi åtar oss allt inom bilplåtslageri och billackering. Ja, här kan du även lämna in dina köksluckor för lackering, vi lackerar allt! Åtar oss även motivlackering - efter kundens önskemål.

Vi har en god service med kunden i fokus. Vi lämnar gärna referenser till tidigare kunder för att du som ny kund ska kunna vara säker på att du anlitar skickliga yrkesarbetare.